Alt hvad vi gør, handler om mennesker

Kære læser

Tak fordi du giver dig tid til at læse om Aspira, og endda er kommet herom til den sidste side - som måske i virkeligheden er den vigtigste side for dig at læse. For her skal ordene på de forrige sider stå deres prøve.

Hvis du skal betro en rådgiver opgaven med at skabe forretningskritiske forandringer, så er det vel både rimeligt og ganske menneskeligt, at sikre sig, at vedkommende har den nødvendige viden og erfaring uden samtidigt at være bundet af konformitet og traditionel tænkning.

Så lad mig dele et par tanker og holdninger.

Derfor handler Aspira om mennesker

Ingen strategi, ingen udvikling, ingen forandring, ingen implementering og intet salg - uden motiverede mennesker med de rette kompetencer. Og endnu vigtigere. Mennesker med viljen og evnen til at forandre for at forbedre. Som er motiverede fordi de forstår målet og ved, hvordan de bedst kan bidrage. Det lyder oplagt, men det er kritisk vigtigt. 

Teori er godt. Praksis er godt. Kombinationen er uovervindelig.

Siden 2007 har jeg hjulpet ledere og virksomheder med at skabe positive forandringer omkring sig. Den teoretiske erfaring kommer fra CBS. Den praktiske erfaring kommer fra lederfunktioner med personaleansvar. Fra ledelse med ansvar for udvikling, motivation og bundlinje. 

Derfor skal du samarbejde med Aspira

Aspira har erfaring med kundesamarbejde på tværs af mange brancher. Med store og små virksomheder. Start-ups eller veletablerede - især inden for it/software og teknologi, medical- og konsulentbranchen. Det betyder altså at uanset om du skal have udfordret, formuleret eller eksekveret en strategi, så kan Aspira være en værdifuld samarbejdspartner for dig, din organisation eller din virksomhed. 

Partnerskaber med specialister med de rette kompetencer

Jeg er Aspira, men Aspira er ikke kun mig. Jeg kan også tilbyde et partnerskab af samarbejdende specialister med de kompetencer, som større projekter måske kræver. Vi ved, at succesrige virksomheder skal udvikle sig hele tiden – og vi kan hjælpe dig med at drive udvikling og forandringer.

Lad os mødes

Intet er vigtigere end at tale om de planer, visioner, ønsker eller udfordringer du eller din virksomhed har. Start med et uforpligtende møde. Det første er gratis – det næste er bestemt pengene værd. Skriv til mig på btw@aspira.dk eller ring til mig på 20 42 45 19.

De bedste hilsener
Bettina Theill Warming

Betinna Theill Warming

Kontakt

Aspira
Agern Allé 5A
2970 Hørsholm

Ring: +45 20 42 45 19

Skriv: info@aspira.dk